Hvert år sætter foreningen og vores medlemmer legater på højkant

DSCS jubilæumsrejselegat på 20.000 kr. blev delt mellem 3 modtagere:

Hygiejnesygeplejerske Anette Jensen, Hospitalsenheden Vest får 4.000 kr. til APIC-konferencen i Minneapolis i 2018.

Hygiejnesygeplejerske Helle Amtsbiller fra Den centrale Enhed for Infektionshygiejne, Statens Serum Institut får 6.000 kr til HIS-konferencen i Liverpool i november 2018.

Hygiejnesygeplejerske Jeanne Badino Nielsen, Rigshospitalet får 10.000 kr. til at producere en film om rengøring, desinfektion og sterilisation.

 

KEN hygiejnelegat på 20.000 kr. blev uddelt af adm. direktør John Veje Olesen, KEN til konstitueret afdelingssygeplejerske Pia Aagaard Bach Hansen, Sterilcentralen, Nykøbing Falster sygehus til at undersøge muligheder for sporbarhed på instrumentniveau. Pia tager på studiebesøg på 2 hospitaler i Melbourne, hvor de har sporbarhed på instrumentniveau.

 

Friplads på årsmødet i 2018 udtrukket blandt de tilstedeværende kl 15 inden årsmødets afslutning gik til Anna à Dunga Simonsen, Landssygehuset, Thorshavn

 

Prisen for bedste poster gik til Karin Bundgaard, Krister Ripadal og Helle Blindbæk, Aalborg Universitetshospital for posteren:Challenging the 6-hour rule for reprocessing. Postervinderne får betalt årsmødet for 1 person i 2018. 

 

Prisen for bedste udstiller gik til Interlock.